Just a MOMent   
Woensdag 11 maart 10.00-11.30
‚Äč
Speciale post

Ouderwetse post met aandacht!
De eerste schoolweken in het nieuwe jaar zijn alweer voorbij. En MOEDERS, wat doen we het allemaal weer goed! We doen in ieder geval ons best en vaak is dat al even genoeg. Voor iedereen even wennen en vooral voor de kinderen. Vandaar dat zij een compliment verdienen. En die gaan wij ze geven.
Deel je wel eens een compliment uit aan je kinderen of partner. Krijg je zelf wel eens een compliment? En misschien nog wel belangrijker, hoe ontvang je deze?
Iedereen vindt het fijn om complimenten te krijgen, maar ontvangen is vaak iets lastiger.
Tijdens 'Just a MOMent' zullen we samen in een klein groepje (4-6) kletsen over de complimenten. We drinken koffie of thee en nemen er wat lekkers bij.
En we gaan aan de slag. Met papier, lijm en kleurpotloden maak je een mooie complimentenkaart voor je zoon(s) en/of dochter(s). Dit wordt post met een mooie lading. Hoe leuk is het dan ook om deze waardevolle post ook echt te versturen! Hoe zullen de gezichten zijn als ze jouw compliment ontvangen?

Op vrijdag 1 november vanaf 10.00 uur ben je welkom. Ik zorg voor de koffie en thee, wat lekkers en heel veel leuk werkmateriaal.
Voor € 15.00 per persoon maken we er een heel gezellige ochtend van.
Laat me weten dat je komt en tot dan!!

Win Win 

Ken je dat?
Dat je zoveel wilt geven?
Maar hoe bereik ik diegene?
Hoe zal het aankomen bij diegene?
Een hoop vragen die je doen twijfelen om een volgende stap te nemen.
Daar komt nu verandering in.
Ik heb namelijk iets te geven, te raken, te bereiken. En jij mag dit ontvangen, tot je nemen en vervolgens doorgeven zoveel je maar wilt.
Dit maakt ons beide winnaar!

Win Win Win  4 april-13 april
Winnaar(s) zijn bekend.

Jes I can Coaching is jarig!!

Wie jarig is viert en geeft weg!!

 

Vorig jaar op 4 april werd ik 40 jaar en toen wist ik dat ik de stoute schoenen aan moest doen. Het roer ging om. Ik besloot mijn eigen praktijk een naam te geven en mezelf beter op de kaart te zetten. Ik liet me vinden en Jes I Can Coaching was een feit. Ouders en kinderen deden iets met mijn adviezen, volgden leuke workshops en lieten zichzelf groeien door middel van een Systemisch coaching.

Nu 1 jaar later ben ik nog steeds heel blij met de keuze en nog enthousiaster geworden.

We gaan deze verjaardag dus dubbel vieren.

Ik wil graag een eenmalige coaching weggeven. Denk dan bijvoorbeeld aan een eenmalige Schatgravers (6-14 jaar), een eenmalige Kompasvinder (vanaf 14 jaar) of een eenmalige Systemisch Coaching (alle leeftijden). Alles kan, dus heb je zelf een ander idee? Ik hoor het graag.

Maar hoe kan je die winnen?

Ik merk dat mensen binnen deze werksferen toch erg op hun privacy gesteld zijn. Dus ik ga je niet vragen om iets te delen (mag natuurlijk altijd).

Je kunt via mijn website een email achterlaten. Vertel hierin wat je interesse trekt en wat je doel is.

Uit de ontvangen mails zal ik een winnaar bekend per mail op zaterdag 13 april.

Ik ben benieuwd wie de gelukkige wordt!

Gezellig samen jezelf zijn
15 maart 10.00 - 12.00
was een geslaagde ochtend!

Handig zo'n staking op de basisschool, bedenk ik mij ineens!

Op deze ochtend staat er voor mijn jonge gasten vooral gezelligheid en plezier op het programma. Samen met maximaal 6 kinderen van een leeftijd tussen ongeveer 8 en 12 jaar ga ik opzoek naar hun schatten door het spelen van Schatgravers. We bespreken deze en leggen ze vast op hun schatkaart. Om ze hierbij te helpen gaan we aan de slag met een helpende gedachte. Een helpende gedachte kan je de hele dag inzetten om bepaalde situaties die jij moeilijk vindt iets fijner te maken. Daarom zullen we deze helpende gedachte op een beker schilderen, zodat iedere morgen gestart kan worden met die fijne gedachte.

Wil jouw zoon of dochter met mij op avontuur opzoek naar hun schatten? Schrijf ze dan in via jesican@live.nl. Er volgt snel een nieuwe datum.

Kosten zijn €15.00 per kind.

© proudly created by jesicancoaching.nl