Online programma's

Gratis 5-daagse challenge! 'Just a MOMent'.

Je start direct na inschrijving. Per mail wordt je 5 dagen lang gestimuleerd om even jouw MOMent te pakken. Heb je wat ondersteuning nodig? Dan ben ik er zeker om je hierbij te helpen. 

Ik denk dat ik op zoek ben naar jou.

Die vrouw die vroeger wel van een dansje hield. Die geen moeite had om met vrienden tot in de late uurtjes de gezelligheid op te zoeken.

Tegenwoordig ligt dat wat anders. Je voelt je verantwoordelijk voor alles wat er om je heen gebeurd en neemt geen afstand van situaties die eigenlijk niet voor jou bedoeld zijn. Je legt jezelf net iets teveel op, waardoor de 'me-time' al snel nergens te vinden is.

Tuurlijk zorg je goed voor jezelf, maar voor anderen net een beetje meer.
Ik heb mijn focus nu op jou gelegd en wil je helpen te groeien in het proces om in je eigen kracht te blijven staan en te geloven. Ik ga je leren situaties te accepteren, waardoor je rustiger door het leven gaat en de tijdmomentjes zich aan je voeten leggen, zodat je die naar eigen wil kunt invullen. Je zult daardoor relaxer in je thuissituatie zijn. 


'Happy wife, happy Life'; aldus mijn man.

Een online-programma, omdat jij het dan op je eigen moment kan aangaan, op je eigen snelheid en naar je eigen verlangens.
Dus wordt je al enthousiast voor het programma?

 

© proudly created by jesicancoaching.nl