Links en Downloads

Wat leuk! Je hebt mijn pagina gevonden, waar ik alle links en downloads deel. Bijvoorbeeld diegene die ik benoemd op een van mijn socials.

Hoe kom je daadwerkelijk bij hetgeen wat je zoekt? Klik op de button hieronder en het verschijnt in beeld.

Veel plezier ermee!

  • Facebook
  • Instagram

Gratis tips!

En dan is het December. Ze zeggen de mooiste maand van het jaar. Maar dat is niet voor iedereen zo. Het kan behoorlijk onrustig zijn binnen het gezin. Al die verplichtingen, kadootjes en dan straks ook nog een boom in huis die moet zorgen voor de gezelligheid.

Als moeder moet je het dan allemaal maar even regelen. De kinderen moeten op tijd op school zijn. Je huis moet die gezelligheid uitstralen en dat allemaal naast het gebruikelijke zorgen.

Hoe doen die andere moeders dit? Nou, die doen ook allemaal maar wat. Je krijgt geen beschrijving en er is geen richtlijn waar je aan moet voldoen.

Laat het allemaal een beetje los in deze prikkelmaand en je komt heel wat verder.

Ik heb 5 tips voor je verzameld.

Via de onderstaande link ontvang jij ze in je mailbox. Dus pak mijn tips en plaats het als screenshot op je telefoon. Zo kun je niet vergeten dat je goed genoeg bent.

Ik hoor je bevindingen graag in Januari.

Op Facebook en Instagram deel ik op dit moment leuke tips om toch met letters bezig zijn met kinderen zonder het verplichte boek lezen. Daar is een tip bij om een stripverhaal zelf te maken. De download vindt je onder deze knop.

Veel plezier ermee.

 

Als je een foto deelt op je eigen social media en mij erin tagt stuur ik een leuk presentje jouw kant op.

Download de pagina hieronder de link 'in het nieuwe jaar...' en print het voor ieder gezinslid. Vul het allemaal in en bespreek het met elkaar. Leg ze even weg en bekijk ze eens halverwege het schooljaar om te kijken of er al wat doelen behaald zijn.