Mijn naam is Jessica Wiekeraad. Ik ben getrouwd met Dylan en samen hebben wij 2 kinderen.

Ik ben de oprichtster van Jes I Can Coaching en JICC Academy.

Je kunt bij mij terecht voor zowel offline als online coaching.

Afstand is geen is dus geen issue. 

Tijdens mijn moederschap is de ontwikkeling van een kind mij erg gaan interesseren. Hierdoor ben ik de cursus Kindercoaching in 2016 gaan volgen. Gevolgd door verschillende losse cursussen en workshops. 

Dit alles heb ik tot een hoger niveau gebracht en mij uiteindelijk in april 2018 in laten inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

Als kindercoach kan en mag ik kinderen en hun ouders begeleiden met hun hulpvraag. Ik stimuleer kinderen hun eigen pad te volgen in hun eigen tempo, op hun eigen(wijze) manier. Ik belicht bepaalde situaties net even anders en geef handvatten om er thuis mee aan de gang te gaan. Hiervoor werk ik met mooie werkvormen en leuke spellen.

Verder vind ik het leuk om aan de slag te gaan met kleine groepjes van 4 - 6 personen. Denk hierbij aan jonge kinderen met 'Ik denk me sterk', de pubers met 'het Puberspel'of een groepje dames met behulp van 'het Complimentenspel'.

Op deze manier leer je ook nog van elkaar.

 

In 2020 is de JICC Academy ontstaan. Dit is mijn online academie waar verschillende cursussen te volgen zijn. De focus ligt hier hoofdzakelijk op moeders, alle moeders. Maar wie weet wat nog volgt.

Neem gerust eens een kijkje. Zie het menu.

**

Over mij