Sessies en Workshops
20181018_203328.jpg
Sessies Kindercoaching/Ouderbegeleiding

Tijdens de intake wordt er dieper in gegaan op de hulpvraag. Samen met de coachee (kind) bespreken we wat we gaan aanpakken en starten we met een aantal leuke sessies. Door middel van het inzetten van verschillende werkvormen en spellen gaan we ervoor om zoveel mogelijk te bereiken. Uiteindelijk is het aan de ouder of verzorger om op de andere momenten het kind te ondersteunen waar nodig is.

De laatste sessie is de afsluiting van hopelijk mooie inzichten. Met nog een laatste spel of werkvorm sluiten we het dan feestelijk af. 

                                                    **

recensie.jpg
Systemisch Coachen

Tijdens deze eenmalige sessie gaan we aanslag met het zelfbeeld dmv vloerankers. Vloerankers zijn niet meer dan papieren A-tjes in verschillende kleuren. Je kiest een kleur bij een persoon die jij gaat verankeren in jouw systeem. Door op het anker te gaan staan van de ander, kun je gaan voelen wat voor invloed deze persoon heeft op jou gemoedstoestand. Als je dit zo leest klinkt het mischien raar, maar gebeurt echt! Zo krijg je ook zicht op jouw plaats binnen je systeem. Bijvoorbeeld waar sta je als kind, als moeder, maar ook als vriendin of gewoon als jezelf. In deze maatschappij wordt je zelf al snel vergeten en razen we door. Ik zet je weer even op je plaats terug.

recensie.jpg
20190201_095723.jpg
Workshop
20181031_210552.jpg

Ook als puber weet je even niet wat er van je verwacht wordt. Door middel van leuke werkvormen laat ik je zien hoe je leert elegant een weerwoord te geven. Weerbaar te worden en duidelijk te communiceren met je ouders of verzorgers, vrienden en leerkrachten.

Deze workshop kan alleen of met (een) ouder(s). Zelfs in groepsverband is dit erg leuk om te doen, zo leer je nog van elkaar.

Kind en Ouder Workdhop

Tijdens de kind en ouder workshop bekijken we het eens van de andere kant. 

Aangezien ik erg gek ben op spellen zet ik die ook maar al te graag in tijdens dit uurtje. Bijvoorbeeld Schatgravers, Kompasvinder, Gesprekkentoren, Puberspel.

En sinds een tijdje zit daar ook De Schateiland Expeditie bij.

Dit is zo super om zichtbaar te maken wat er speelt op het moment. 

Dus spelenderwijs raken we in gesprek en belichten we de talenten van kind en ouder. We vertellen elkaar wat we willen van de ander en bespreken we wat me mogen verwachten van elkaar. Mooie momenten die je ogen even openen en waarschijnlijk voor een langere tijd gedachten doen veranderen.

Zoek het uit!

logo-schatgravers.jpg